Helyi hírek


Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának 2022. június havi rendkívüli hírlevele


Tisztelt Röszkeiek!

 

2022. 06.28. és 07. 14. között ismételten a Dugonyi úti átjáró kerül lezárásra, a buszközlekedés az 1. ütemre vonatkozó korlátozásokkal, ideiglenes megállóhelyek beiktatásával fog működni.

A buszközlekedést is érinti a korlátozás, így ezen időszak alatt a Kossuth és Bem utcai megállóhelyeken nem áll meg a busz.

A terelés miatt ideiglenes megállóhely került kialakításra a Rákóczi és a Fő utca által határolt útszakaszon (Tiszavirág utca).

Fel és leszállásra az ideiglenesen kialakított megállóhelyen lesz lehetőség. Más belterületi megállóhelyen nem lesz változás.

A buszok a József Attila, Hunyadi utca, Deák utca, Tiszavirág utca, Fő utca, Szent Antal tér terelt útvonalon közlekednek ezen időszak alatt.

A Dugonyi út végén (benzinkút mellett) lévő buszmegálló is ideiglenesen áthelyezésre kerül, a buszjáratokra ezen a területen érintett lakosság a régi 5-ös út mellett, az SGS gumiszerviz előtt kialakított ideiglenes megállóhelyet veheti igénybe.

Tájékoztató táblák kerülnek kihelyezésre a változásokról minden érintett buszmegállóban.


.Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának 2022. május havi hírlevele


 

A VOLÁNBUSZ Zrt. módosított megállóhelyi információi (indulójegyzékek) innen letölthetőek (név alapján, irányonként):

https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/megallohelyi-menetrendek/6


A Szeged-Szabadka vasútfejlesztési munkálatok miatt - a kivitelező vállalkozástól kapott információk alapján - az alábbi lezárásokról tájékoztatjuk Önöket!