Fórum
A fórumhoz csak regisztráció után lehet hozzászólni.
Polgármester válaszol


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
Jegyző   2021.03.16 08:57
Tisztelt Ördögh László Úr!

Az Ön által kért elérhetőség nem áll rendelkezésünkre.

Tisztelettel: Dr. Gácser Tamás jegyző
Előzmény
Ördögh szakértő   2021.03.14 22:39
dr Juhász Gábor jogtacsás úr elérhetősége kellene. Mivel ő nem kamarai tag, ezért nem tudom. Köszönettel: Ördögh László építész-szakértő
Jegyző   2019.12.11 09:31
Tisztelt Tóth Norbert Úr!
A közterületen lévő fa kivágásához fakivágási engedélyt kell kérnie. Az ügyintézéssel kapcsolatos részletes tájékoztatás miatt a Polgármesteri Hivatalban kérem keresse Királyné Csermák Magdolna önkormányzati és hatósági csoportvezetőt személyesen vagy a 0662/573-038-as telefonszámon.

Előzmény
Norbi   2019.12.09 09:21
Kedves Polgármester Asszony!

Érdeklődnék, hogy ha a házam elött lévő 3 fát ki szeretném vágni és helyette 3 másikat szeretnék ültetni, milyen lépéseket kell tennem? Engedélyköteles?
Válaszát előre is köszönöm!

Tóth Norbert
soosb   2016.12.20 21:02
Nálunk a Duna ártér katasztrofális még pár ilyen helyen jártam.Reménytelennek tűnt a környezetünk védelme.
soosb   2016.12.20 20:59
összegyűjthetőek lehetnek mert az aljnövényzet nem annyira dús és kevesebb rovar van amik az ember vérét szívják. Mi Jurasik parknak nevezzük ezt a részt. Lehet hogy jobb lenne dinoszauruszokkal találkozni ott! Nem annyira sok a szemét de nem tetszik ami van.
soosb   2016.12.20 20:55
Üdvözletem! Röszkén a Gyálai Holt Tisza, Tisza , Lúdvári párhuzamos csatorna rész bekerített szakaszán voltam Magyar Szerb határnál. Most viszonylag jól átjárható ez a terület. Sok olyan tárgy található amit vélhetően nélküli határátlépők hagyhatták ott. Azt gondolom ebben az időszakban könnyebben
dr.Forró Dániel   2016.03.12 19:19
Tisztelt Polgármester Asszony!

Csapadékvíz elvezetéssel kapcsolatos problémámat szeretném jelezni.A házunk előtt (Felszabadulás 56.) tavaly rendbe tettem a csapadék árkot /önköltségen beton mederburkolat elemeket helyeztem el, talajtakaró növényeket ültettem, stb.../.Sajnos azonban a csapadékvíz nem tud elfolyni, így az a kitartó esőzés miatt pang a házunk előtt, mert a szomszédunk előtti fedett csapadék elvezető az évek alatt érkező hordalék miatt teljesen elzáródott...

Amennyiben van rá mód, úgy a fentiek megoldásához szeretném kérni a közbenjárását!

Előre is köszönöm!

Üdv:dr.Forró Dániel
krisztián   2011.06.19 06:46
Tisztelt Polgármester Asszony!

ez nagyon szép dolog, bár én nem hiszem, hogy lehetőségeket kellene keresni. véleményem szerint tavaly sem lehetett olcsó megcsinálni a vízelvezetést. gondolom a munkálatok garanciával bírnak, mert hogy itt azóta áll fent a kaotikus helyzet. (áll a víz az árokban, az újonnan beépített áteresz nem engedi át a vizet). mellesleg sikerült végignéznem a kivitelezés egyes lépéseit. sajnálattal láttam, illetve nem láttam egyetlen földmérőt sem az árkokkal kapcsolatban, úgy pedig elég nehéz beállítani a helyes folyásirányt. az itt leírt dolgokat nem zaklatásnak és kötözködésnek szánom, csupán a problémákat szeretném megoldani.
Tisztelettel: Köteles Krisztián
BMM   2011.06.16 10:48
Kedves Köteles Krisztián!A Bercsényi utcai vízelvezetés kapcsán több intézkedés történt már, sokat javult a helyzet. Azt tudjuk mindannyian, hogy az elmúlt időszak csapadékos időjárása és a belvizes helyzet nem csak azon a területen és utcában, hanem sok más helyen is komoly problémákat okozott. A fent nevezett területen is törekszünk arra, hogy ha lehetőségeink engedik további beavatkozások történjenek. Köszönöm jelzését, minden jót kívánok.
Borbásné Márki Márta