Fórum
A fórumhoz csak regisztráció után lehet hozzászólni.
Honlappal kapcsolatos észrevételek


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
Boda Sándor   2019.05.21 17:21
Nem találni a honlapon az iparűzési adó beszedési számlaszámot. Nem talåltam egysėges szerkezetben a hatályos helyi iparűzési adó rendeletet. Jó lenne szerepeltetni a honlapon az adóbevalláshoz hadználhatô linket hamár csak elektronikus úton lehet benyújtani az adóbevallást
polgarmester   2015.02.03 14:55
Kedves "természetvédő"!
A hulladékokat a tegnapi napon összegyűjtöttük és a jövőben is rendszeresen ellenőrizzük az Ön által jelzett területeket. A hulladék gyűjtése, elhelyezése folyamatosan történik ezután is.
Üdvözlettel,
Borbásné Márki Márta
polgármester
természetvédő   2015.02.01 14:15
Tisztelt Polgármester Asszony!
Jelezni szeretném Önnek és egyben kérni, hogy az autópályát és Mórahalmot összekötő autóúton a, buszmegállókban nincsenek még kihelyezve hulladéktárolók. A, sajnos nagy számban, határt illegálisan átlépő menekültek, éjszakájukat a buszmegállókban töltik, tömérdek szemetet hagyva maguk után, és nem csak ott, hanem az egész kerékpárút mentén is. Kérem, hogy a környezetünk tisztán tartása és elvezhetősége végett haladéktalanul intézkedjen. Köszönettel a tanyavilág lakói.
természetvédő   2014.12.15 14:30
Tisztelt Környezetvédők!
A mai napon, 2014.december 15. a Röszke felüljáró és a mórahalmi Bivalyrezervátum közti kerékpárút menti árokból, elkezdtem összeszedni a szemetet. Mivel aktív használója vagyok a kerékpárútnak és ezúttal köszönet érte, úgy éreztem, hogy az igencsak felgyülemlett szemetet (sörös és üdítős flakonok, reklámszatyrok, stb.), a természet védelme és a látvány miatt kötelességemnek éreztem összeszedni, mert, már én kezdtem szégyenleni a látványt! A szemetet szemetes zsákokba gyűjtöttem és kihelyezett szemetesek híján a vőneki buszmegállóhoz helyeztem el remélve, hogy onnan már könnyedén eltudják szállítani az illetékesek. Az önkéntes munkát holnaptól folytatom és örülnék neki, ha a többi kerékpárút használó is szívesen csatlakozna ehhez az akcióhoz. Köszönettel Szántó Edit
map   2014.07.11 14:36
Kedves Szerkesztők!
Nagyon informatív, mindig aktualizált és sok témában fontos információkat tartalmazó honlapjukhoz gratulálok!
admin   2012.08.31 12:47
Tisztelt Mikec!

Természetesen Röszkén sokan ismerik a hun lelet történetét. A történelmi áttekintésben azonban mégis hibásan szerepelt, köszönjük az észrevételét, javításra került.
Előzmény
mikec   2012.08.30 20:39
Röszkét érintő történelmi áttekintés hibát tartalmaz. A nagyszéksósi lelet nem avar lelet, hanem hun lelet. A Röszke monográfia a Móra Ferenc múzeum is így ismeri. Az avar kor későbbi. Ez a világ legnagyobb hun lelete. Illene ismerni Röszkén is.
map   2011.01.10 13:48
GRATULÁLOK! Gyönyörű az új honlap, a tartalom áttekinthető és naprakész, a kivitelezés színvonalas. Gondos munka!
FGyongyi   2011.01.10 13:42
Gratulálok az új honlaphoz! Különösen tetszenek a képek, amik magukért beszélnek. A rohanó világban nem is gondoljuk milyen természeti adottságokkal vagyunk körbevéve.