Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Százholdas Pagony Óvoda és Zsebibaba Bölcsőde

 

 Intézményvezető: Szekeresné Makra Katinka

Cím: 6758 Röszke, Fő u. 77.

Telefon: 62/573-790

E-mail: pagony@roszkenet.hu

 

  

Képgaléria Óvoda épület

 

Képgaléria Kancsalszéli Óvoda épület

 

Képgaléria Óvodai események

 

Képgaléria Bölcsőde épület

 

Képgaléria Bölcsőde események

  

TÁMOP program


EFOP-1.9.9-17-2017-00005 program

 

 

  

A belterületen négy csoporttal, két bölcsődei csoporttal, külterületen egy csoporttal működik intézményünk, 150 gyermek nevelését látjuk el 1 intézményvezető irányításával, 10 óvodapedagógussal, 1 bölcsődevezetővel, 4  kisgyermeknevelővel és 8 segítővel.

Szemet gyönyörködtető új óvodánk esztétikailag és funkcionálisan is kielégít minden olyan igényt, melyet egy korszerű, színvonalas gyermekintézménytől elvárhatnak a felhasználók és dolgozók is. Sószoba egészíti ki a gyermekek életterét, melyet a közös tevékenységek szervezésére alkalmas aulával is kibővíthetünk. Az épületben egy fejlesztő szoba és elkülönítő is található a kiszolgálóhelyiségeken, felnőtt szociális helyiségeken túl. Intézményünket három oldalról csodálatos udvar veszi körül, kínálva mindazon lehetőségeket, melyekkel a gyermekekre odafigyelő, velük, értük tervező és szervező felnőtt közösségünk felszerelte.

A külterületi csoport a Mórahalmi út mellett, egy Klebelsberg iskolából óvodává alakított gyönyörű épületben lakik.

Játékon, mesén keresztül neveljük gyermekeinket vegyes életkorú csoportjainkban, 1997 szeptembere óta az „Óvodai élet a Százholdas Pagonyban” című helyi óvodai programunkkal. 2003-ban megszereztük a teljeskörű minőségfejlesztéssel működő intézmény címet is, sőt Madárbarát-óvoda  és Zöld Óvoda megtisztelő elnevezést is birtokolunk.

Ezen körülmények és feltételek között és mellett, a fenntartók segítségével, a szülőket nevelőpartnernek tekintve neveljük a gyermekeket, figyelembe véve fejlődő személyiségüket, szakemberek tudásával segítve az érintett kicsinyeket, valamint életkoronként és egyénenként változó testi-lelki szükségleteiket, hogy boldog gyermekkor biztosításával teremtsük meg személyiségük szabad kibontakozásának optimális feltételeit.

 

 


Minden jog fenntartva © 2024 Röszke Község