Pályázati tájékoztató és programgyűjtő fórum - 2008.10.20.2008. október 20-án (hétfőn) 17 órakor a Konferencia és Képzési Központban (6758 Röszke, Felszabadulás u. 84.)

került megrendezésre egy pályázati

tájékoztató és programgyűjtő fórum.

 

„A megújuló vidék útján” című, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében megjelent pályázati felhívások a vidéki foglalkoztatás és jövedelemtermelés növelésére, a vállalkozások fejlesztésére, a falusi turizmus nagyobb térhódítására, továbbá a helyi kulturális és épített örökség megőrzésére adnak lehetőséget.

Településünk önkormányzata segíteni kívánja a helyben működő civil szervezetek és vállalkozások pályázati munkáját. E célok érdekében rendeztük meg Röszke mikrovállalkozói, cégei, a civil szervezetek és intézményeink képviselői részére tájékoztató fórumunkat, ahol közösen mértük fel, hogy Röszkén a vidéki térségfejlesztési programokon belül milyen lehetőségeink lesznek a vállalkozások, a turisztikai fejlesztések, a falumegújítás és –fejlesztés, valamint a vidéki örökség megőrzése pályázati programok kapcsán.