Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

NYÁRI DIÁKMUNKA 2024

Röszke Község Önkormányzata a „Nyári Diákmunka 2024.” központi programhoz csatlakozva lehetőséget biztosít 16-25 év közötti diákok részére a 2024. július 01. - augusztus 21. időszakra nyári munkavégzésre.

Tisztelt Lakosság!

Röszke Község Önkormányzata a „Nyári Diákmunka 2024.” központi programhoz csatlakozva lehetőséget biztosít 16-25 év közötti diákok részére a 2024. július 01. - augusztus 21. időszakra nyári munkavégzésre.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályáról kapott információ alapján tájékoztatjuk a "Nyári diákmunka 2024." programban részt venni szándékozókat, hogy egy diák legfeljebb 3 hét napi 6 órás foglalkoztatásának támogatását teszik lehetővé a nagy érdeklődés és a rendelkezésre álló források miatt. Röszke Község Önkormányzatánál az alábbi két turnusban indul nyári diákmunka: 2024. július 1-21. és 2024. augusztus 1-21. Kérjük a jelentkezésnél a fenti információkat figyelembe venni.

Tekintettel arra, hogy még nem ismert a foglalkoztatható létszám, ezért kérjük, csak azok jelentkezzenek, akik biztosan szeretnének munkát végezni. A feltételek ismertté válása esetén minden jelentkezőt értesítünk arról, hogy az Önkormányzat tudja-e őket foglalkoztatni.

A diákok „kisegítő” munkakörben fognak dolgozni.

A nyári diákmunkára való jelentkezés feltételei:

·       16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó röszkei bejelentett lakhellyel rendelkező diákok jelentkezhetnek

·       a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán 2024. június 17-től nyilvántartásba vetesse magát (a regisztrációhoz szükséges a diák személyes okmányainak, valamint érvényes diákigazolványának, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásnak a bemutatása a járási hivatal foglalkoztatási osztályán)

·       foglalkoztatásra irányuló vagy vállalkozói jogviszonnyal nem rendelkeznek

A foglalkoztatással kapcsolatos információk

·        A program keretében legfeljebb 3 hét időtartamra, maximum napi 6 órás munkaviszony létesíthető

·        Bruttó munkabér 200.100 Ft/fő/hó

·        A napi 6 óránál rövidebb munkaidőben történő foglalkoztatás esetén a munkabér összege arányosan csökken.

A nyári diákmunkával kapcsolatos további információkért a Röszkei Polgármesteri Hivatalban Sólya-Papp Judit közgazdasági csoportvezetőhöz a 62/573-034 telefonszámon fordulhatnak.

Tekintettel a diákmunka tervezésére, kérjük Önöket, hogy a munkavégzési szándékot mielőbb a megadott telefonszámon vagy személyesen a hivatalban a gyermek adatainak és a munkavégzés időszakának (július vagy augusztus), továbbá elérhetőség megadásával jelezni szíveskedjenek.

 

 Röszke Község Önkormányzata

Minden jog fenntartva © 2024 Röszke Község