Kedves Röszkeiek!Szegényebbek lettünk. A településünk elveszített egy segítő angyalt, három gyerek egy oltalmazó édesapát, egy feleség a társat, akivel életre szóló köteléket kötött. Hatvani Balázs sokunk mellett ott állt, mikor nehéz helyzetbe kerültünk. A kék villogás sok ezer ember számára a megnyugvást jelentő segítség volt, remény arra, hogy mostmár minden rendben lesz. Ez a villogó kék fény neki, aki oly sok emberen segített, sajnos már nem tudott. Felfoghatatlan, hogy ő, aki hivatásul mások életének megmentését választotta és tette ezt hosszú éveken át, már nem lehet köztünk. Balázs olyan településen élt, ahol soha nem felejtjük a néha kicsit marconának tűnő, de csupaszív személyét, kedvességét, segítőkészségét, azt a példás, örökmozgó életet, amit családjával élt, a káprázatos alkotásait, az értünk és minden betegért végzett áldozatos munkát. 

Egy családfő elvesztése azonban nem csak a léleknek óriási fájdalom. A biztonságot nyújtó bástya nélkül a család is nehéz helyzetbe került. Életében mindent elkövetett azért, hogy családjának mindene meglegyen, két munkahelyen állt helyt, hogy biztosítsa a szükséges anyagi forrásokat. Balázs olyan településen élt, ahol sokan szerették és szeretik a családot, a közösség ereje pedig ugyan nem szünteti meg elvesztésének fájdalmát és nem tudja kitölteni az utána maradt tátongó űrt, de vígaszt és segítséget nyújthat a családnak ebben a tragikus helyzetben.

Aki tud, lehetőségeihez mérten segítsen a családnak. 


Utalásokat az alábbi bankszámlaszámra lehet küldeni:


Hatvaniné Bózsing Andrea

Raiffeisen bank

12067204-01795886-00100009

 

MEGKÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A MEGJEGYZÉS ROVATBA ÍRJA BELE, HOGY ADOMÁNY/FELAJÁNLÁS/TÁMOGATÁS.

 

Aki szeretne segíteni, de nem áll rendelkezésére utalásos lehetőség, a Jázmin Virágműhelyben elhelyezett gyüjtődobozban is megteheti. 

 

Egy település közösségének ereje a bajban ismerhető fel leginkább. Mutassuk meg, hogy mire képes az összefogás Röszkén, mutassuk meg Balázsnak és a családjának, hogy ahogy eddig mi is számíthattunk rá, most ő is, ők is számíthatnak ránk!