Lomtalanítás RöszkénA Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy 2017. október 28-án szombaton 7.00 órától lomtalanítást végez a település belterületén.


A gyűjtés szelektív módon történik,  ezért lehetőség szerint a papírt, műanyagot, fémet és vegyes lomot elkülönítve, fanyesedéket előkészítve (1m hosszú kévékbe kötve max. 30kg/kéve) az ingatlan elé legkésőbb a jelzett reggel 7.00-ig helyezzék ki, ahova a hulladéktároló edényeiket is rendszeresen kiteszik.

A későn kihelyezett hulladékot, valamint háztartási, ipari szemetet, építési törmeléket és veszélyes hulladéknak minősülő anyagokat, elektronikai hulladékot, gumiköpenyt nem áll módunkban elszállítani!

 

Tisztelt Lakossági Ügyfeleink részérea lomtalanítás díjtalan!

 


KÜLTERÜLETI LOMTALANÍTÁS


A lomtalanítás tervezett időpontja: 2017. október 28.


A külterület IV. körzetet érintő 55125 sz.-ú, Kisszéksósi út mellett és közvetlen közelében élő ingatlantulajdonosok reggel 07-óráig helyezzék ki az elszállítandó lomot a Kisszéksósi út melletti közterületre.

A Mórahalmi átkötő út üzemen kivüli benzinkútnál, a tanyai óvodánk mellett és a Moltech Kft. mögötti bekötőút melletti füves terület közelében elhelyezett 30m³-es tartályok reggel 07-órától 13.00 óráig állnak rendelkezésre 1-1 fő kezelő személyzettel, amelybe a külterületen élő lakosok hozhatják a kidobásra ítélt lomokat.

Háztartási, ipari szemetet, építési törmeléket és veszélyes hulladéknak minősülő anyagokat,

elektronikai hulladékot, gumiköpenyt nem vesz át a kezelőszemélyzet!